Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1,9 Дизел 116 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
    Еми тва е пич.Всички "разбирачи" искат коли "нов внос" дето не са карани в България , а не такива които вече са закупени тук , сервизирани и се продават от собственици в страната.Ти поне си прескочил трапа.На всички останали шамандури дето обикалят и купуват напудрените кенефи от автокъщите пожелавам да нямат твоя късмет и да се заимат с евтина и лъскава гробница която ще им роди до един месец след далаверата.
    Градски, недей така де! Ти твойта отде я взе?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

От Италия бе пич от сервиз на Алфа , сам си я докарах .Виж обявата ми и ако ми посочиш поне една обява за Алфа в мобилето с два ключа , код карти , доказана сервизна история на автомобил /защото аз мога да ти покажа и талона на единствения собственик в Италия , че даже и копие от шофьорската му книжка/ тогава ме убеждавай , че 90 процента от "куклите" по автокъщите не са сглобявана в час по трудово от албанци в моргите в Италия или други разбирачи в България.
      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

От Италия бе пич от сервиз на Алфа , сам си я докарах .Виж обявата ми и ако ми посочиш поне една обява за Алфа в мобилето с два ключа , код карти , доказана сервизна история на автомобил /защото аз мога да ти покажа и талона на единствения собственик в Италия , че даже и копие от шофьорската му книжка/ тогава ме убеждавай , че 90 процента от "куклите" по автокъщите не са сглобявана в час по трудово от албанци в моргите в Италия или други разбирачи в България.
        Доста си хаплив но иначе си прав.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Ами писнало ми е от самодейци и философи.На 40 години съм и мисля , че съм видял доста неща в живота . Патил съм и съм си взел поука и от собствените грешки и от тези на други хора около мен.Автомобилите са ми страст и смятам , че поназнайвам доста за тях и страшно се дразня от умнотии на хора които нямат никакъв опит в нищо .
          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
            Колеги реших да си купя една 147-ца като втора кола за града Нямам опит с този автомобил и никога не съм имал дизел, но след едва 5 км зад волана останах влюбен в този автомобил - въпросния е с всички екстри, кожа, 2004г....Харесах и още една красавица....
            Моля Ви да ме ориентирате какво да гледам, какви са основните "слабости" или просто да споделите малко опит....

п.с.То си е въпрос на късмет, но все пак ударете по едно рамо...

Аз се надявам да дадете малко инфо. за някакви по-специални особености около 147-цата....диагностиката и майстора са ясни....

Благодаря на всички за изчерпателните отговори.....
            Днес тръгвам с продавача да караме 147-цата на диагностика и 100 метра преди сервиза "перфектния двигател" блокира...
            15 000 лева....
            Колата е с блокирал двигател - търговеца вика от нафтата е...
            Колата беше "перфектна", "всички екстри", "всички консумативи сменени", "гледана и със сервизна история"...........
            Само 147-чка от частен собственик в Германия ще може да те зарадва така истински братле, повярвай ми от собствен опит ти го казвам...

Заеби теа мераци дизел от БГ
            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Ами писнало ми е от самодейци и философи.На 40 години съм и мисля , че съм видял доста неща в живота . Патил съм и съм си взел поука и от собствените грешки и от тези на други хора около мен.Автомобилите са ми страст и смятам , че поназнайвам доста за тях и страшно се дразня от умнотии на хора които нямат никакъв опит в нищо .
              По празниците се прибирам на Плевен и ще ми е интересно да я видя.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колата беше "перфектна", "всички екстри", "всички консумативи сменени", "гледана и със сервизна история"...........

Преди да взема моята, звъннах на една обява в мобиле за 147 JTDm. Пише, че колата е с всички екстри, без навигация. Викам си ОК, няма проблем, навигации колкото искаш на пазара. Колата беше обявена за началото на 2007г. Звъня на човека и какво - търгаш от Горубляне. Реших и отивам да я видя.
                1. Колата беше 2005 и 2006 по стъкла и други белези.
                2. С доста козметични забележки, които и той не ги знаел защото същата сутрин била свалена от автовоз.
                3. От всичките екстри без навигация липсваха - няколко възглавници, климатроник, парктроник, сензори (на 2-ра серия се монтират), кожен салон, отопление на седалките и т.н. "Дребни" неща, както каза момчето Отговорих му, че колата не ми харесва, защото доста от екстрите ги няма и ще си търся друга. Явно беше ниското изпълнение и затова доста беше поорязана.
                Отвори мобиле в Германия и разгледай колите. Звънни на швабина и ако се разберете, пали натам и си я вземи. Със сигурност ще си купиш читава кола.
                sigpic

Comment

Днес ми се обади продавача и каза, че ми е дава на промо 12 500 лв с блокиралия двигател, а аз за 1000 лв съм щял да си я стегна...

Comment

Значи все пак тоя си призна, че е блокирал двигателя, а не е от нафтата????
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

'Що не му кажеш на тоя да са е... в .....за !!!! Баси пълно е с измекяри на тая планета
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic
                      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Днес ми се обади продавача и каза, че ми е дава на промо 12 500 лв с блокиралия двигател, а аз за 1000 лв съм щял да си я стегна...
                        Баце тоя верно за дръвце в кратунката си реве...
                        SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                        SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                        SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                          Баце тоя верно за дръвце в кратунката си реве...
                          Пак ми се обади този фен...
                          Вика "Баце не се занимавай с тез талянски боклуци", "сега ми докараха едно мноо яко S40"...
                          Няма такъв търговец,,,,

Comment

Пак ми се обади този фен...
                            Вика "Баце не се занимавай с тез талянски боклуци", "сега ми докараха едно мноо яко S40"...
                            Няма такъв търговец,,,,
                            А пита ли го в кой месец е S40-ката
                            Да не вземе и тя да роди на пътя
                            sigpic

Comment

Днес тръгвам с продавача да караме 147-цата на диагностика и 100 метра преди сервиза "перфектния двигател" блокира...
                              Доста ме човърка един въпрос.Гледам че си с Ауди но все пак ми се иска да знам какво ти е мнението за Алфа Ромео?
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Колата е с блокирал двигател - търговеца вика от нафтата е...
                                Та, къде казваш се намира тази “перфектна” 147-ца?
                                Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Working...
                                X