Първоначално публикувано от alfageorgi
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 147 1,9 Дизел 116 к.с.
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
От Италия бе пич от сервиз на Алфа , сам си я докарах .Виж обявата ми и ако ми посочиш поне една обява за Алфа в мобилето с два ключа , код карти , доказана сервизна история на автомобил /защото аз мога да ти покажа и талона на единствения собственик в Италия , че даже и копие от шофьорската му книжка/ тогава ме убеждавай , че 90 процента от "куклите" по автокъщите не са сглобявана в час по трудово от албанци в моргите в Италия или други разбирачи в България.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеОт Италия бе пич от сервиз на Алфа , сам си я докарах .Виж обявата ми и ако ми посочиш поне една обява за Алфа в мобилето с два ключа , код карти , доказана сервизна история на автомобил /защото аз мога да ти покажа и талона на единствения собственик в Италия , че даже и копие от шофьорската му книжка/ тогава ме убеждавай , че 90 процента от "куклите" по автокъщите не са сглобявана в час по трудово от албанци в моргите в Италия или други разбирачи в България.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Ами писнало ми е от самодейци и философи.На 40 години съм и мисля , че съм видял доста неща в живота . Патил съм и съм си взел поука и от собствените грешки и от тези на други хора около мен.Автомобилите са ми страст и смятам , че поназнайвам доста за тях и страшно се дразня от умнотии на хора които нямат никакъв опит в нищо .Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеКолеги реших да си купя една 147-ца като втора кола за градаНямам опит с този автомобил и никога не съм имал дизел, но след едва 5 км зад волана останах влюбен в този автомобил - въпросния е с всички екстри, кожа, 2004г....Харесах и още една красавица....
Моля Ви да ме ориентирате какво да гледам, какви са основните "слабости" или просто да споделите малко опит....
п.с.То си е въпрос на късмет, но все пак ударете по едно рамо...Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
Аз се надявам да дадете малко инфо. за някакви по-специални особености около 147-цата....диагностиката и майстора са ясни....
Благодаря на всички за изчерпателните отговори.....Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеДнес тръгвам с продавача да караме 147-цата на диагностика и 100 метра преди сервиза "перфектния двигател" блокира...Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение15 000 лева....Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеКолата е с блокирал двигател - търговеца вика от нафтата е...
Колата беше "перфектна", "всички екстри", "всички консумативи сменени", "гледана и със сервизна история"...........
Заеби теа мераци дизел от БГ
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеАми писнало ми е от самодейци и философи.На 40 години съм и мисля , че съм видял доста неща в живота . Патил съм и съм си взел поука и от собствените грешки и от тези на други хора около мен.Автомобилите са ми страст и смятам , че поназнайвам доста за тях и страшно се дразня от умнотии на хора които нямат никакъв опит в нищо .Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеКолата беше "перфектна", "всички екстри", "всички консумативи сменени", "гледана и със сервизна история"...........
Преди да взема моята, звъннах на една обява в мобиле за 147 JTDm. Пише, че колата е с всички екстри, без навигация. Викам си ОК, няма проблем, навигации колкото искаш на пазара. Колата беше обявена за началото на 2007г. Звъня на човека и какво - търгаш от Горубляне. Реших и отивам да я видя.
1. Колата беше 2005 и 2006 по стъкла и други белези.
2. С доста козметични забележки, които и той не ги знаел защото същата сутрин била свалена от автовоз.
3. От всичките екстри без навигация липсваха - няколко възглавници, климатроник, парктроник, сензори (на 2-ра серия се монтират), кожен салон, отопление на седалките и т.н. "Дребни" неща, както каза момчетоОтговорих му, че колата не ми харесва, защото доста от екстрите ги няма и ще си търся друга. Явно беше ниското изпълнение и затова доста беше поорязана.
Отвори мобиле в Германия и разгледай колите. Звънни на швабина и ако се разберете, пали натам и си я вземи. Със сигурност ще си купиш читава кола.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеДнес ми се обади продавача и каза, че ми е дава на промо 12 500 лв с блокиралия двигател, а аз за 1000 лв съм щял да си я стегна...
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеБаце тоя верно за дръвце в кратунката си реве...
Вика "Баце не се занимавай с тез талянски боклуци", "сега ми докараха едно мноо яко S40"...
Няма такъв търговец,,,,
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеПак ми се обади този фен...
Вика "Баце не се занимавай с тез талянски боклуци", "сега ми докараха едно мноо яко S40"...
Няма такъв търговец,,,,
Да не вземе и тя да роди на пътяsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеДнес тръгвам с продавача да караме 147-цата на диагностика и 100 метра преди сервиза "перфектния двигател" блокира...sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщениеКолата е с блокирал двигател - търговеца вика от нафтата е...
Колата беше "перфектна", "всички екстри", "всички консумативи сменени", "гледана и със сервизна история"...........Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
Comment